Görüntülü Diafon Nedir?

08/27/2019

 
VIDEO INTERKOM(DIAFON) SISTEMI NEDIR?
Video Interkom (Diafon) sistemleri, ses ve video sinyallerini iletmek, almak bunu bununla birlikte kapiyi açmak amaciyla tasarlanmis çift yönlü iletisim saglayan elektronik cihazlardir.
Bu sistemler asagida tanimlandigi gibi villa, apartman ve sitelere çok çesitli çözümler sunar;
 
 
 
 
Interkom (Diafon) Sistemleri: Kurulum yapilacak konumlar arasinda kablo kullanabilecek bir imkan varsa, kablolu bir sistem size daha fazla lokal güvenlik saglar ve yakin sistemlerdeki olasi parazitleri ortadan kaldirir. Bu sistemlerle kullanilabilecek CCTV(4+1), Cat-5/6 gibi farkli kablo tipleri bulunmaktadir. Bir görüntülü interkom (diafon) sistemi düsünüyorsaniz, kablolu bir sistem en iyi çözüm olabilir.
 
Villa Tipi Görüntülü Interkom (Diafon): Bu sistemler sesli, kamerali bir zil paneli ve bu zil paneli ile iletisim kurabilen bir iç monitöre sahiptir. Bazi sistemler paralel baglanti ihtiyacindan dolayi birden fazla iç monitöre sahip olabilir. Uzak mesafelerde parazit olmadan video göndermenin zorlugu ve stabilizasyonu göz önüne alindiginda, çogu sistem kablolu görüntülü diafon (villa set) sistemlerinden olusmaktadir.
 
Apartman Tipi Görüntülü Interkom (Diafon): Bu tür sistemler giris kapisinda bir zil paneline veya sistem gereksinimine göre ziyaretçiyi görebilecek sayida birden fazla zil paneline sahip olabilir. Ziyaretçi dairenin numarasini tuslar ve arama saglanir, ev sahibi ziyaretçinin görüntüsünü alir, dilerse çagriyi cevaplar ve sesli iletisim saglar, ardindan kapinin kilidini açmak için kilit aç dügmesine basabilir, dilerse çagriyi sonlandirabilir.
 
Sisteminizi seçmek için yardima ihtiyaciniz olursa, www.commax.com.tr adresini ziyaret edebilir, ürünlerimizin 360° görsellerini görüntüleyebilir, 0212 220 15 88 numarali iletisim hattimizdan  ürün uzmanlarimizla görüsebilirsiniz.

 

© Tüm Hakları Saklıdır | Ana Sayfa | İletişim