Neden bir bakım anlaşması yapılmalı?

12/02/2019

Neden bir bakim anlasmasi yapilmali?


1.) Öngörülebilir onarim maliyeti

Her ihtiyaciniz oldugunda görüntülü diafon onarimi için bir uzman çagirmanin maliyetini tahmin etmek  zor. En kötüsü, bu maliyetler asla ayni tutarda olmayacaktir ve önemli anlarda diafonunuzun arizali olmasi sizi zor durumda birakabilir. Görüntülü diafonlar artik eskisi gibi lüks bir ürün degil, aksine ihtiyaç olup evin en önemli güvenlik ürünlerinden biridir.Ancak bir bakim sözlesmesi ile görüntülü diafon sistemi bakim maliyetini uzun vadede dogru bir sekilde tahmin edebilir ve yönetebilirsiniz. Bu size önceden planlama sansi verir, böylece bakim ücretiniz planlamalarinizi hiçbir sekilde etkilemez.

 

 

2.) Öngörülebilir Servis Cevap Süresi

Hiz, 21.YY’da herhangi bir isletmenin en temel ilkelerinden biridir. Görüntülü diafon sistemi aniden bozulduysa ve bir bakim anlasmaniz varsa, uzman ekibin sorununuzu ne kadar sürede çözecegini tahmin edebilirsiniz. Bakim anlasmali müsteriler daima öncelik sahibidir.

 

3.) Tasarruf

Bir bakim sözlesmesiyle, ne kadar küçük olursa olsun bir aksaklik gördükten sonra bakim ekibini davet edebilirsiniz. Yapmis oldugunuz sözlesmeye göre haftalik, aylik olarak periyodik bakimlar gerçeklestirip görüntülü diafon sisteminizde olusabilecek arizalari engelleyebilir ve daha büyük maliyetlerden kurtulabilirsiniz.

 

4.) Isinizi uzmanlara birakin

Görüntülü diafon sistemi kompleks yapida dizayn edilmis bir sistemdir ve hiçbir zaman deneysel müdahaleler yapilmamalidir. Commax bünyesinde diafon bakim ve onarimi için uzmanlasmis ekipler bulunur. Bu uzmanlarin  bazilari Commax’in genis ürün yelpazesinde bulanan her seri için özel egitim almis yetkin kisilerdir. Böylece görüntülü diafon sisteminiz tam donanimli uzman ekipler tarafindan bakim altina alinacaktir.Görüntülü diafon sisteminizi asla her an ulasamayacaginiz uzman olmayan kisilere emanet etmeyin. Sisteminizde deneyler yapacak kisilere katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

 

5.) Hassas ve eksiksiz servis kaydi

Görüntülü diafon bakim sözlesmeniz oldugunda, bakim ekibi diafonunuz için bir servis kaydi olusturacaktir. Bu sadece görüntülü diafonunuzun mekanik ve elektronik sagligi için degil, ayni zamanda garanti amaçlidir.Bir bakim sözlesmesi olmadan onarim yaptirmak istediginizde farkli sirketler ve farkli kisilere güvenmeniz gerekebilir. Muhtemelen sizi yakin gelecekte, daha fazla soruna ve anlasmazliklara neden olabilecek eksik servis kayitlari birakacaklardir.

 

Commax, görüntülü diafon için sorunsuz bakim hizmetleri sunar. Apartman ve Sitelerinize uygun maliyet ve paket fiyatlar için bize ulasin.

Iletisim: 0212 220 15 88

 

© Tüm Hakları Saklıdır | Ana Sayfa | İletişim